Bed & Breakfast Valckenbosch is prachtig gelegen aan de onder Monumentenzorg geplaatste Dieptetuin. Er is in de omgeving nauwelijks verkeer en dus is het er uiterst rustig. Het gezellige centrum van Zeist is gemakkelijk te belopen. Het busstation is op 10 minuten loopafstand. In 24 minuten sta je midden in het centrum van de gezellige stad Utrecht. De fraaie golfbaan Schaerweijde is per auto in 10 minuten bereikbaar.

Vermeldenswaard zijn Het Slot Zeist, het FIGI-theater, het Militair Museum Soesterberg en de vele restaurants en bistro’s. Het sterrenrestaurant “De Hoefslag” in Bosch en Duin (gemeente Zeist) is de bekendste in de regio.  

Bed & Breakfast Valckenbosch biedt een comfortabel verblijf. Het nette en vrolijke atelier (met eigen entree) bevindt zich op de begane grond met aangrenzende tuin en terras met een gezellige zit.

Voorzieningen in het atelier: vloerverwarming, keukentje, badkamer/toilet, gratis WIFI en smart tv. De trap leidt naar de luxe slaapkamer met een geweldige boxspring van Swiss Sense.